Awak usha blog saya yea ;)

Korek apa yang korang nak tahu



Politeknik Nilai, wujud okay! :) Harap maklum.Thank you

PARAPAPAPA.. Hi hancem and cantik. Buad apa tuh? Tengah online kan, tahu. Kalau tak macammana nak baca apa yang ada kat blog ni :) hihihi. *Okay gurau jea. Jangan makan hati yea.

p/s : gambar ini hanya selingan dan jelingan semata-mata :D Just Kidding

Jam dah menunjukkan 3 pagi and I STILL CANT SLEEP. Sebab apa ntah. Tadi dah elok elok tidur, tersedar. Aipp! Biasa ea dy tdur lambat. Tetiba teringat kat blog. Nak amek ISU SEMASA yang sering kali Myra hadapi bila online.Isu semasa lah sangat, kan :)


Bila Myra chat or orang tanya "Study kat mana?" . Myra jawablah Myra study kat POLITEKNIK NILAI. Then diaorang balas : "Kat Nilai ada Politeknik keA? " . Muka tetiba berubah sambil menjawab : " Ada, cuma baru lagi. " OUHH, baru tahu. Dah biasa menghadapi bila orang tanya cmni. Watlek,watpis,watkool. Politeknik ni baru lagi. Tak silap established on 2007. That time baru form 3. Tak kenal apa itu poli, apa itu KPTM,apa itu MATRIKS. (Be hulu kjap :D )



*Plan politeknik nilai :)

Hah ni laman web rasmi POLITEKNIK Nilai :

Politeknik Nilai memang betul2 wujud k. IT EXIST ! -*nampak macam betul-betul marah kan. Just ACTING jea lebih :) Okay lah dah taktahu nak mengomel apa. Ini je yang ingin dikongsi pada hari ini. Dah tahu kan Politeknik Nilai memang wujud. So jangan tanya lagi ada ke POLITEKNIK kat Nilai . Nak tenagkan fikiran sat. (Tarik nafas,hembus. Tarik nafas,hembus ) Okay take care fellas. Do talk-talk yea. WASALAM :)

P/S: sory tak ada benda yang banyak untuk dibebelkan pada entry kali ini. Lain kali,okay :)

3 comments:

Aremieroul Akim said...

owh.. baru tahu.. :P

nazayen chemist said...

wahh ,,nampak macam lagi besar keluasan tapak dari PJB..

cikMyra said...

@aremieroul akim : laa yekea baru tahu :))

@nazayen chemist : lagi besar ea dr poli jb? yekea?