Awak usha blog saya yea ;)

Korek apa yang korang nak tahuGUYS & GIRL:)

ASSALAMUALAIKUM..

HELLO FELLAS! :)
Today i want to share with what excatly wanted by each GUYS nad GIRLS outside the. LET me TELL you all :)

APA EAK YANG LELAKI SUKA and LELAKI TIDAK SUKA?
........................................................................

Lelaki suka♥:

1. Wanita yang bersikap kelakar
2. Berbudi pekerti
3. Murah hati
4. Senyuman manja
5. Tahu memasak
6. Pandai dalam menggayakan pakaian
7. Penampilan yang menarik dan sesuai dengan citarasanya
8. Tidak mudah naik angin
9. Seorang wanita yang sanggup meminjamkan keretanya kepada lelaki bila kereta lelaki tersebut rosak
10. Tidak terlalu seksi dalam berpakaian
11. “Ok..tadi awak belanja makan, biarlah saya bayarkan tiket wayang.”
12. Wanita yang dapat menjalinkan perhubungan rapat dengan ibunya
13. Wanita yang berwawasan/bercita-cita tinggi
14. Wanita yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi
15. Wanita yang tahu menjaga maruah diri
16. Wanita yang cekal serta tidak mudah mengalah dalam situasi tertekan
17. Sentiasa berada di sisi tidak kira masa susah atau senang
18. Yang tidak suka berleter
19. Tidak kisah dengan cara apa pun untuk mendapatkan makanan kegemaran lelaki
20. Sediakan secawan teh/kopi tanpa disuruh
21. Wanita yang mengambil berat tentang lelaki

Lelaki tidak suka:

1. Wanita yang suka mengumpat
2. Sombong dan bongkak tak tentu pasal
3. Menunjukkan sikap yang terlalu memiliki
4. Merokok
5. Wanita yang melayan lelaki seperti alas kaki
6. Wanita yang suka menunjuk-nunjuk untuk mendapat perhatian
7. Tak boleh ke awak buat sesuatu dengan betul
8. Jangan awak nak ajar saya apa yang betul, apa yang tidak..
9. Wanita yang bersikap hipokrit
10. Terlalu ingin mengetahui hal peribadi lelakiIni tentang belajar beberapa kemahiran penting yang akan membuat kesan tak terlupakan pada wanita yang anda inginkan. Di sini adalah 10 tips yang boleh anda gunakan akan:

♥No.10 - memperlengkapi kembali bahasa tubuh anda
.....................................................
Ketika anda mendekati seorang wanita, ingatlah bahawa bahasa tubuh anda lebih penting daripada kata-kata yang anda gunakan. Saya telah menyaksikan banyak pendekatan yang dilakukan lelaki pada wanita. Kebanyakan lelaki menggunakan nada suara penurut, bahasa tubuh mereka nampak seolah-olah mereka memohon pada seorang wanita untuk memberikan persetujuan, dan mereka tampil sebagai banci. Fikirkan tentang bagaimana anda akan bertindak jika anda adalah "pemilih" - jika anda ingin mengetahui apakah dia cukup luar biasa dan anda ingin mengenal dia lebih baik, bukan anda yang prihatin tentang apakah dia akan menyukai anda atau tidak. Pergeseran besar, bukan? Ingat ini dalam pendekatan anda seterusnya dan anda akan
mempunyai lebih banyak kejayaan.

♥No.9 - Tahu apa yang akan anda katakan terlebih dahulu
.......................................................
Menyebalkan tidak merasa seperti anda sedia untuk bercakap dengan seorang wanita. Jadi, duduk dan berfikir hati-hati tentang situasi umum di mana anda melihat wanita yang ingin ditemui. Cuba 10 cara yang berbeza di mana anda boleh memulakan perbualan dalam pelbagai situasi, memilih kegemaran anda, dan latih mental. Sebahagian besar orang saya tahu yang hebat dengan perempuan menggunakan pembuka perbualan sederhana. "Hai." "Apa yang kamu minum?" "Hei, kau dari sekitar sini? "Saya menyedari bahawa ini terdengar sederhana, dan memang begitu. Cukup sederhana dan menenangkan. Itu bukan kata-kata 'rayuan', dan ini sangat membantu anda mengetahui sangat cepat jika wanita anda sedang berbicara dengan ramah.

♥No.8 - Kawal
............
Ketika anda keluar dengan seorang wanita dan anda menggodanya, dia mungkin berkata: "Jadi baik!" Atau "Kau sinis ... Hentikan! "Atau" Aku tidak seperti itu ... "Biasanya itu kerana dia cuba untuk melihat apakah dia dapat mengendalikan anda, kerana dia merasakan bahawa anda sekarang memegang kendali. Ketika ini terjadi, saya selalu menekankan sesuatu kembali seperti: "Aku senang kau menyukainya." Ini membingungkan bagi mereka, tetapi juga menghantar mesej saya keras dan jelas: "Aku-lah yang bertanggung jawab atas realiti saya sendiri, dan saya tidak berubah hanya kerana kau bertindak kesal. "Wanita mungkin berdebat dengan anda apabila anda melakukan ini, tetapi dalam hati mereka akan menghormati anda dan merasa lebih tertarik pada anda. Kali seterusnya gadis anda berkata: "anda tidak pernah menggodaku sebanyak ini," katakan: "Oh, kau tahu? Saya benar-benar minta maaf, kerana anda selalu layak mendapatkannya. Aku harus hanya tidak cukup memperhatikan! "

♥No.7 - Tiga Bahasa tubuh yang boleh dan tidak boleh dilakukan
...................................................................
Tegaklah; memikirkan bagaimana anda akan menganggap diri anda jika anda adalah laki-laki yang paling percaya diri di dunia. Bergerak perlahan, sikap pelan-pelan dan berbicara perlahan. Ini menyampaikan kenyamananan dan kepercayaan diri. Gunakan jeda sesering mungkin. Tetap tenang, dan jeda jika anda perlu untuk menjaga ketenangan. Jangan bercakap terlalu cepat atau terlalu banyak. Ini menyampaikan bahawa anda gugup (kecuali
Anda secara alami cowok yang cerewet). Jangan melakukan gerak tubuh gugup, tertawa, dll Jangan hentikan kenalan mata. Pada awalnya, anda perlu untuk mempertahankan kontak mata sampai dia memutuskannya. Ini menetapkan, pada tataran bawah sedar, bahawa anda tidak takut. Latih tips-tips di atas, dan lagi, dan anda akan melihat perbezaan besar dalam bagaimana wanita merespon anda.

♥No.6 - Dapatkan nombor dengan lancar
......................................
Ini mungkin mengejutkan anda, tetapi jika perbualan berlangsung dengan baik, seorang wanita akan sering memberi anda nombor telefonnya di dalam satu atau dua minit pertemuan anda. Rahsianya adalah bertanya dengan betul ketika anda pergi. Tanyakan apakah dia memiliki e-mel, kemudian ketika dia bilang ya, katakan padanya: "Bagus, aku pergi, tapi saya ingin berbual dengan anda lagi. Di sini, tuliskanlah. Dan tulis nombor anda di sana. "
Ini sangat sederhana, hampir bodoh. Anda akan mendapati bahawa banyak perempuan yang anda minta hanya akan memberikan e-mel dan nombor yang mudah. Semakin anda melakukannya, semakin mudah. Jangan percaya idea bahawa wanita tidak selesa memberikan nombor mereka. Itu tidak benar-Lihat sendiri.

♥No.5 - Keluar dari kesunyian yang canggung
...........................................
Kebanyakan lelaki merasa tidak selesa pada suatu saat kencan, dan mereka mula membiarkan emosi dan ketidakamanan mendatangi mereka. Mereka mulai berfikir, "Uh-oh. Aku perlu melakukan sesuatu untuk membuatnya terkesan, atau mengatakan sesuatu untuk membuatnya tertawa atau ia tidak akan menyukai saya. "Jika anda mula merasakan hal semacam ini terjadi, itu mungkin waktu untuk melakukan sesuatu. Bangun, pergi berjalan-jalan dan berpindah. Ceritakan sebuah cerita lucu tentang sesuatu yang terjadi pada anda ketika anda masih kanak-kanak. Pergi ke kedai dan lihat majalah dan mengolok-olok orang-orang terkenal. Lakukan sesuatu! Hal yang menentukan sama ada keheningan itu "tidak selesa" atau tidak adalah apa yang anda lakukan setelah keheningan berakhir. Jika anda bertindak dingin dan santai, maka tidak akan menjadi masalah besar.

♥No.4 - Lupakan trik
..........................
Banyak orang berfikir bahawa mereka perlu menggunakan "tipu daya" untuk mencari tahu sesuatu yang penting tentang seorang wanita.
Misalkan anda menempatkan iklan peribadi secara online, seorang wanita cantik membalas, dia menghantar gambar, tapi itu hanya menunjukkan wajah - dan anda tertarik pada wanita yang ramping. Jangan membuat kesalahan dengan cuba mencari beberapa cara licik untuk membuatnya berkongsi betapa berat tubuhnya tanpa harus bertanya. Hantar e-mel kepadanya dan berkata: "Hei, bagaimana tinggi badan anda dan berapa berat anda? Aku benar-benar lebih suka wanita yang ramping. Biarkan aku tahu. "Itu saja. Jika dia adalah ramping, dia akan memberitahu anda, dan mungkin akan senang bahawa anda sedang di depan dengan dia dan terus. Jika dia tidak ramping, dia akan senang kau mengatakan padanya sekarang dan tidak membuang-buang waktu. Jadi bertaraf tetapi langsung dan anda akan sampai ke mana anda ingin pergi lebih cepat.

♥No.3 -Menarik perhatian online
.....................................
Kesalahan user yang pertama yang dibuat lelaki dalam talian adalah menulis muzik, membosankan dan menanyakan hal-hal biasa, pertanyaan membosankan. Sebaliknya, ketika anda mendapat jawapan, hantar e-mel dan tanyakan nombor telefonnya dan katakan padanya bahawa anda dibanjiri dengan sejuta mesej daripada supermodel yang terus membual tentang bagaimana banyak wang yang mereka miliki, dan dia perlu bertindak cepat atau anda akan pergi. Jangan berbicara tentang hal-hal yang biasa pada setiap situasi. Ini akan memberikan keuntungan lebih dari 90% dari laki-laki lain untuk mencari perempuan online. Percayalah.

♥No.2 - Jangan menyerah pada kemarahan
........................................
Banyak wanita akan menguji kamu dengan mengeluh tentang diri mereka sendiri. Waktu berikutnya hal ini terjadi, ambil apa pun yang dia katakan dan ubahlah. Jika dia berkata: "Rambutku membuatku tampak begitu jelek," jawablah, "Kau tahu, aku tidak akan mengatakan apa-apa, tapi ..." Ingat, menggabungkan sombong dengan Lucu dan anda mempunyai peluang yang sangat baik mengenai butang ketertarikannya. Jika anda benar-benar ingin berani, katakan: "Jadi, apa saya akan dibayar untuk menjaga malam ini?" Atau bahkan lebih baik, "Apakah hal ini kau ungkapkan pada ayahmu? Mengapa dia tidak memukul anda lagi? "

♥No.1 - Meningkatkan diri
..........................
Kebanyakan lelaki tidak meluangkan masa untuk fokus pada diri mereka. Jika anda benar-benar ingin mengambil perhatian wanita dan menjaganya tetap seperti itu, maka jadilah salah satu dari sedikit orang yang meluangkan masa untuk mengembangkan diri menjadi orang yang pantas untuk diperhatikan oleh seorang wanita yang luar biasa.
Melabur dalam diri - Mendapatkan pengetahuan tentang cara menarik perempuan secara alami - dan itu akan berbuat lebih daripada apa pun untuk menempatkan anda pada jalan menuju sukses dengan wanita yang anda inginkan.♥

No comments: